Uygunluk Belgesi Nedir?

Uygunluk belgesi, rnlerinizin uluslararas standartlara uygun olduunu kantlayan bir belgedir. Bu belgeye sahip olmadan ihracat yapmak mmkn deildir. Dolaysyla ihracat yapacak olan tm firmalarn bu belgeyi almalar zorunludur.

Her lkenin farkl uygunluk belgesi standartlar vardr. Bu belgeler, rnlerinizin gvenlii, sal ve evreye olan etkileri gibi unsurlar gz nnde bulundurarak dzenlenir. hracat yapacanz lkelere gre uygunluk belgesi almanz gerekmektedir.

Uygunluk Belgesi Nasl Alnr?

Uygunluk belgesi almak olduka uzun ve zahmetli bir sretir. rnlerinizin test edilmesi ve belgelendirilmesi gerekmektedir. Bunun yan sra rnlerinizin belirli standartlara uygun olduunu gsteren dokmanlar hazrlamanz gerekmektedir.

Uygunluk belgesi almak iin birok farkl kurum ve kurulula almanz gerekebilir. Bu kurumlar, eitli testler yaparak rnlerinizin standartlara uygun olduunu kantlarlar. Bu nedenle uygunluk belgesi almak bir hayli zahmetlidir.

Uygunluk Belgesi Hizmetimiz

hracat yapmak isteyen firmalarn uygunluk belgesi almak iin harcadklar zaman ve emek olduka fazladr. Bu nedenle firmalarn uygunluk belgesi almak iin harcadklar zaman ve emekten tasarruf etmeleri iin hizmet vermekteyiz.

Uzman kadromuz, ihracat yapacanz lkelere gre uygunluk belgesi almanz iin gerekli olan tm sreleri ynetmektedir. rnlerinizin test edilmesi, dokmanlarn hazrlanmas ve uygunluk belgesinin alnmas gibi ilemleri bizler ynetiyoruz.

hracat yapmak isteyen firmalarn uygunluk belgesi almak iin harcayacaklar zaman ve emekten tasarruf etmeleri iin bizimle iletiime gemeleri yeterlidir. Hem hzl hem de profesyonel bir ekilde uygunluk belgesi hizmeti alabilirsiniz.

Categories: Genel

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *